ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: Κουκόπουλος Παναγιώτης
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 09/08/1933 – …
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: Χαιρώνεια Βοιωτίας
ΥΨΟΣ: 1.74
ΘΕΣΗ: Small Forward
ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ: “Στρατηγός”
ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΑΙΞΕ: Παναθηναϊκός (1946-1962), Λιμενικό Σώμα, ομάδα ΣΙΣΜ, συμμετοχή στο Κάιρο (1953-1955)
ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΑΟ Αμύντα και ΑΟ Τυφώνα (1958-1959), ΠΑΟ (1961-1964)
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΩΣ ΑΘΛΗΤΗΣ: 4 Πρωταθλήματα Ελλαδός (1951, 1954, 1961, 1962)
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: –
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: 8 φορές διεθνής με την Εθνική Ανδρών
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: –
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ: 1957-1960: Ιδιωτικός Υπάλληλος στον Λαμπρόπουλο, 1960-1964: Ιδιωτικός Υπάλληλος στην αντιπροσωπία αυτοκινήτων Χίλμαν, 1964-1974: Ιταλία, επιχείρηση αδελφού του, 1974-1994: Εργαστήριο κεραμικής στην Κηφισιά
1962. Υποδοχή του Παναθηναϊκού που επιστρέφει από την Θεσσαλονίκη Πρωταθλητής. Σύσσωμη όλη η ομάδα, ενώ στην φωτογραφία διακρίνεται ο Παναγιώτης Κουκόπουλος με τον Απόστολο Νικολαΐδη.
Καλοκαίρι του1962. Ο Παναθηναϊκός Πρωταθλητής Ελλάδος. Ο Παναγιώτης Κουκόπουλος προπονητής της ομάδας.
1960. Ολυμπιάδα Ρώμης. Ο Παναγιώτης Κουκόπουλος με τον Αντώνη Χρηστέα στην Εθνική Ομάδα Ανδρών.
1963. Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών ΠΑΟ-ΡΕΑΛ στην Μαδρίτη. Στο ρεβερσέ ο Κουκόπουλος, ο Ταβουλάρης με το 13 και ο αρχηγός της Ρεάλ, Σεβιλάνο.
1952. Πρωτάθλημα πόλεων στην Ρόδο.
1963. Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών ΠΑΟ-ΡΕΑΛ στην Μαδρίτη. Επίσκεψη στο Μπερναμπέου με την ομάδα ποδοσφαίρου της Ρεάλ. Διακρίνονται οι: Πούσκας, Ντι Στέφανο, Παναγιωταράκος, Βασιλακόπουλος, Σάντα Μαρία, Ζάννος, Κατσικίδης, Ταβουλάρης, οι αδελφοί Αντωνιάδη και ο Κουκόπουλος.
1963. Η ομάδα του Παναθηναϊκού που αγωνίστηκε με τη Ρεάλ.
1958. Πρωτάθλημα Πόλεων στην Θεσσαλονίκη. Διακρίνονται οι Τρόντζος και Κουκόπουλος.
1960. Παρέλαση ομάδων στους Ολυμπιακούς της Ρώμης. Από δεξιά: ο Κώστας Μουρούζης σημαιοφόρος, ο Φαίδωνας Ματθαίου προπονητής της Εθνικής και ο Παναγιώτης Κουκόπουλος.
1960. Η Εθνική ομάδα μπάσκετ Ανδρών, αναχωρεί για τους Ολυμπιακούς της Ρώμης.
1960. Η Εθνική ομάδα μπάσκετ Ανδρών που αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς της Ρώμης.
Η ίδρυση του τμήματος μπάσκετ του ΠΑΟ. Η πρώτη ομάδα μπάσκετ ανδρών του Παναθηναϊκού (προπολεμική φωτογραφία). Διακρίνονται από αριστερά : Χαρ. Κετελιάν, Πέτρος Πολυκράτης, Νίκος Πολυκράτης, Μποφίλιος, Ευθύμης Καραδήμας και Ανδρέας Κακρίδης.
Ο Παναγιώτης Κουκόπουλος με τον τότε αρχηγό της Ρεάλ, Σεβινιάνο.
Ο Παναγιώτης Κουκόπουλος με τον τότε αρχηγό της Ρεάλ, Σεβινιάνο.
1963. Αγώνας Παναθηναϊκού με Ρεάλ στον Τάφο του Ινδού.
Στα αποδυτήρια μετά το πρωτάθλημα ’60 – ’61.Διακρίνονται: Κουκόπουλος Πάνος, Νάκιος Νίκος, Ταβουλάρης Στέλιος, Σιντζάκης Πέτρος, Γιώργος Βασιλακόπουλος, Δέδες Γιώργος, Κουτσούκος Κώστας,Μακρίδης Γιάννης, Παπαδημητρίου Θανάσης, Φούντας Γιώργος, Κατσικίδης Τάκης, Τουμπέλης Κώστας, Λιαμής Γιώργος, Παναγιωταράκος Πέτρος, Μανδηλάρης Κώστας, Νεμπίδης Γιάννης, Μήλας Νίκος, Κονταξής Χριστόφορος και Μωραίτης.
Πρωταθλητής Ελλάδος 1962-63 ο Παναθηναϊκός και ο Παναγιώτης Κουκόπουλος μαζεύει αγκαλιές και συγχαρητήρια για την κατάκτηση του τίτλου ως προπονητής της ομάδας, καθώς όλοι οι παράγοντες και φίλοι της ομάδας έχουν κατακλίσεις το αεροδρόμιο κατά την υποδοχή της ομάδας από την Θεσσαλονίκη. Ο Μαλακατές τον φιλά ενώ διακρίνεται και ο Ματζαβελάκης.
1962. Ο Αθανασιάδης, ιδιοκτήτης τότε της εφημερίδας «Καθημερινή» και Πρόεδρος του Πανελληνίου ΓΣ, απονέμει το Κύπελλο στον νικητή ΠΑΟ , ενώ από πίσω διακρίνεται ο Μακρίδης.
Η δεύτερη ομάδα του ΠΑΟ (κατά τη διάρκεια του πολέμου). Διακρίνονται από αριστερά: Γιάννης Λάμπρου, Γιώργος Νικολαΐδης, Θύμιος Καραδήμος, Μίσσας Πανταζόπουλος, Κωστόπουλος (με τα πολιτικά), Γιάννης Θεοφάνης, Τζακ Νικολαΐδης και Στέλιος Αρβανίτης.
Η τρίτη ομάδα του ΠΑΟ. Διακρίνονται από αριστερά: Φάνης Θεοφάνης, Τζακ Νικολαΐδης, Στέλιος Αρβανίτης, Γιάννης Λάμπρου, Μίσσας Πανταζόπουλος, Γιώργος Νικολαΐδης και Θύμιος Καραδήμου.
Η ομάδα του Παναθηναϊκού με τον Τάκη Ταλιαδώρο για ενίσχυση.
1949. Η ομάδα του Παναθηναϊκού νικήτρια του Κυπέλλου «Φουστάνος», που διοργάνωνε ο Π.Γ.Σ. Είναι η πρώτη φορά που ο Παναγιώτης Κουκόπουλος αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού. Με το Κύπελλο στο χέρι ο Πέτρος Δημητρόπουλος, η σκανδαλώδης μεταγραφή από τον ΟΣΦΠ. Ο Δημητρόπουλος πήρε μεταγραφή γιατί ήθελε να κατακτήσει έναν τίτλο και τελικά εκείνη τη χρονιά το κατέκτησε ο Ολυμπιακός με τον Αλέκο Σπανουδάκη! Διακρίνονται: Λάμπρος, Αρβανίτης, Βιθυπούλιας (μεταγραφή από το Σκαργιοπούλειο ορφανοτροφείο), Νίκος Μήλας, Δημητρόπουλος (ή αλλιώς Πετράν), Αλέκος Κάραλης (ο επονομαζόμενος «έφηβος»), Στέλιος Αρβανίτης, ο δημοσιογράφος Γρατσίας, καθήμενοι: Νίκος Καλληγιέρης, Όβεν Φρανσουά, Παναγιώτης Κουκόπουλος, Γιάννης Λάμπρου και Θανάσης Κουκόπουλος.
1954. Λιμενικό Σώμα. Ομάδα μπάσκετ. Πρώτος ο Κουκόπουλος, δίπλα του ο Μανιάς, ενώ διακρίνονται οι: Δεκαβάλας, Βασιλάκης, Βασιλαράκης (αθλητής του στίβου) και Μαυρογιάνης.