ΞΕΝΟΥΔΑΚΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: Ξενουδάκης Μενέλαος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 23/11/1941

ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: Νέα Φιλαδέλφεια

ΥΨΟΣ: 1.87

ΘΕΣΗ: Guard

ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ: –

ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΑΙΞΕ: ΑΕΚ (1955-1964), Ομάδα ΑΣΔΕΝ (1965)

ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:  –

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΩΣ ΑΘΛΗΤΗΣ: 3 Πρωταθλήματα Ελλάδος με την ΑΕΚ (1958, 1963 & 1964)

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: –

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: –

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: –

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ: 1965-1973: ΤΑΝΤΕΞ Α.Ε., τμήμα Πωλήσεων Χωματουργικών Μηχανημάτων, 1973-1984: ΑΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ του Συγκροτήματος Σκαλιστήρη, 1984-2012: Ομόρρυθμο μέλος εταιρίας Αντιπροσωπεύσεως Οίκων εξωτερικού για τεχνικές εταιρίες-μεταλλεία, χημική βιομηχανία.

Φωτογραφία της ΑΕΚ με Πρόεδρο τον Νίκο Γκούμα που ποζάρει στο κέντρο της ομάδας. Διακρίνονται από αριστερά οι: Τζορμπατζικωστής (βοηθός εφόρου), Παπαθανασίου, Μπαμπανικολός, Αμερικάνος, Νίκος Γκούμας, Σεβδίνογλου, Χατζηράπτης, Νικολαΐδης(γιατρός), Καραμανλής, Δερμανούτσος, Ξενουδάκης, Θεοδωρόπουλο και Φυντάνογλου.

1955. Θεσσαλονίκη. Διακρίνονται: Τζέκος, Ξενουδάκης, Μπαμπανικολός, Ιστικόπουλος, Σιδέρης, Σεβδίνογλου

1955. Θεσσαλονίκη. Διακρίνονται: Τζέκος, Ξενουδάκης, Μπαμπανικολός, Σιδέρης, Ιστικόπουλος, Σεβδίνογλου

1959. Πρωταθλήτρια Ελλάδος η ΑΕΚ ταξίδεψε στο Βελιγράδι για το Κύπελλο Πρωταθλητριών και αντιμετώπισε την Μπεογράτσκι. Διακρίνονται από αριστερά: Πανούτσος, Ηλιάδης, Ευαγγελάτος, Καραμανλής, Τερκεσίδης, Δερμανούτσος, Τζέκος, Ξενουδάκης, Καψίδας και Σεβδίνογλου και τρεις παίκτες από την ομάδα της Μπεογράτσκι.

1959. Πρωταθλήτρια Ελλάδος η ΑΕΚ ταξίδεψε στο Βελιγράδι για το Κύπελλο Πρωταθλητριών και αντιμετώπισε την Μπεογράτσκι. Εκδρομή στα Άβαλλα, μνημείο άγνωστου στρατιώτη. Διακρίνονται από αριστερά: Δερμανούτσος, Τζέκος, Ευαγγελάτος, Τζορμπατζικωστής, Παπαθανασίου, Ξενουδάκης, Τερκεσίδης, Καψίδας και Σεβδίνογλου.

1959. Πρωταθλήτρια Ελλάδος η ΑΕΚ ταξίδεψε στο Βελιγράδι για το Κύπελλο Πρωταθλητριών και αντιμετώπισε την Μπεογράτσκι. Διακρίνονται από αριστερά: Τζέκος, Καψίδας, Καραμανλής, Ξενουδάκης, Τερκεσίδης, Πανούτσος, Σεβδίνογλου, Ευαγγελάτος, Παπαθανασίου, Δερμανούτσος και Τζορμπατζικωστής. Πάνω δεξιά διακρίνονται οι συνοδοί.

1959. Πρωταθλήτρια Ελλάδος η ΑΕΚ ταξίδεψε στο Βελιγράδι για το Κύπελλο Πρωταθλητριών και αντιμετώπισε την Μπεογράτσκι. Εκδρομή στα Άβαλλα, μνημείο άγνωστου στρατιώτη. Διακρίνονται από αριστερά: Καραμανλής, Δερμανούτσος, Καψίδας, Πανούτσος, Τζέκος, Τζορματζικωστής και Ξενουδάκης.

1965. Ομάδα ΑΣΔΕΝ, ταξίδι στην Νάουσα για τις ανάγκες του Στρατιωτικού Πρωταθλήματος. Πρώτος από αριστερά ο Ξενουδάκης.

Posted in Αρχείο.