ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΠΑΚΕ

Μπήκαν οι βάσεις για την δημιουργία oμάδας Γυναικών του ΣΠΑΚΕ

 

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συνάντηση που έγινε την Δευτέρα 21/2/22  στην αίθουσα συνεντεύξεων τύπου του Κλειστού Γυμναστηρίου του ΟΑΚΑ μεταξύ του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΠΑΚΕ κ. Μιχάλη Κυρίτση, του Γενικού Γραμματέα κ. Βασίλη Μπουγιούκου, του Υπεύθυνου Πρωταθλημάτων κ. Πάνου Τσεκούρα, της Προέδρου της Επιτροπής Γυναικών του ΣΠΑΚΕ κ. Μιμή Μαρσέλλου και των παλαίμαχων αθλητριών μελών του Συλλόγου.

Ο πρόεδρος κ. Κυρίτσης τόνισε την ανάγκη για την δημιουργία ομάδας γυναικών του ΣΠΑΚΕ προκειμένου να υπηρετήσει τις αθλητικές (Τουρνουά ΣΠΑΚΕ, Διεθνείς Αγώνες FIMBA κ.α.) και κοινωνικές δράσεις (Φιλανθρωπικοί Αγώνες, Τράπεζα Αίματος, Ταμείο Αλληλεγγύης, Σεμινάρια Ιατρικής κ.α.) του Συλλόγου ΣΠΑΚΕ.

Η πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικών κ. Μιμή Μαρσέλλου ανακοίνωσε την πρόταση για την δημιουργία Πρωταθλήματος Γυναικών 3Χ3 τον προσεχή Απρίλιο ή Μάϊο με απώτερο σκοπό την συμμετοχή στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της FIMBA που θα γίνει τον ερχόμενο Ιούνιο στην Μάλαγα (24/6/2022 – 3/7/2022).

Οι μπασκετμπολίστριες που έχουν κρεμάσει την φανέλα τους και θέλουν να συμμετέχουν στις δράσεις του ΣΠΑΚΕ καλούνται να συμπληρώσουν την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα έως την Παρασκευή 11 Μαρτίου:

 

https://docs.google.com/forms/d/1E6tpNlxIqv_R71gFgYD_T0JU_83J1X6n7UC9TLojmlY/viewform?fbclid=IwAR1Wn6Z1A5RwoiNqVcFC_tzsdPc_x25NUJ2IqA622x4_9J5UbaAncIeRRPs&edit_requested=true

Posted in Ανακοινώσεις, Γυναίκες ΣΠΑΚΕ, Εκδηλώσεις.