ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΠΑΚΕ


Αγαπητές συμπαίκτριες,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τις δηλώσεις συμμετοχής τόσο στις αγωνιστικές δράσεις όσο και στις κοινωνικές δραστηριότητες. Η συμμετοχή σας ήταν μεγαλειώδης. Η βάση για την οργάνωση του γυναικείου βετερανισμού στο ελληνικό μπάσκετ είναι γεγονός!.

Ο Πρόεδρος ΣΠΑΚΕ ,κος Μιχάλης Κυρίτσης και η Επιτροπή Γυναικείου Μπάσκετ συναντήθηκαν την Παρασκευή 18/3/2022 στα γραφεία του ΣΠΑΚΕ ,όπου και αρχικά συμφώνησαν στην διεξαγωγή Τουρνουά 3Χ3 ,με όσες υποψήφιες δήλωσαν συμμετοχή στην Αγωνιστική κατηγορία.

Συνολικά, 48 υποψηφιες κυρίες θα συμμετέχουν στις Αγωνιστικές Δράσεις και οι οποίες θα χωριστούν σε 12 ομάδες των 4 ατόμων.

Αυτή τη στιγμή η Επιτροπή Γυναικείου Μπάσκετ επεξεργάζεται την λίστα με τις συμμετοχές και την δημιουργία των ομάδων. Σε επόμενη ενημέρωση θα σας στείλουμε την ομάδα σας και τον τρόπο διεξαγωγής του Τουρνουά 3Χ3. Από αυτό το Τουρνουά θα επιλεγούν και οι παίκτριες που θα στελεχώσουν τις ομάδες του ΣΠΑΚΕ που θα λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Κρήτη στις 10 – 12/ 6/ 2022  και στη συνέχεια στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της FIMBA που θα γίνει τον Ιούνιο στην Μάλαγα (24/6/2022 – 3/7/2022).

Σχετικά με τις κοινωνικές μας δράσεις, οι συμμετοχές ήταν συνολικά 60 και θα σας ενημερώσουμε εκ νέου για την πορεία των δράσεων μας.

 

Σας ευχαριστούμε θερμά,

 

Μιχάλης Κυρίτσης                                                                   Μιμή Μαρσέλλου

Πρόεδρος ΣΠΑΚΕ                                                                 Για την Επιτροπή Γυναικών


 

Posted in Ανακοινώσεις, Γυναίκες ΣΠΑΚΕ.