Αποχαιρετισμός για τον Παναγιώτη Κουκόπουλο

«Με μεγάλη θλίψη, με τις καρδιές μας βαριές από την απώλεια, αποχαιρετάμε σήμερα 2/8/2022 ένα δικό μας άνθρωπο, ένα  μπασκετμπωλίστα,  η διαδομή και η δράση του οποίου σημάδεψαν την ομάδα του Παναθηναϊκού για δύο περίπου δεκαετίες 1950,1960.

Ο Παναγιώτης Κουκόπουλος ο επονομαζόμενος ‘Στρατηγός’, ξεχώριζε σε πολλά. Χαρακτηριστική όμως ήταν η λιτότητα, η άριστη φυσική του κατάσταση και η φοβερή άνεση που είχε στο να ντριπλάρει ή να πασάρει την πορτοκαλί μπάλα. Εκείνη την εποχή βέβαια δυστυχώς δεν μετρούσαμε τις «ασίστς» αλλά μας έχουν μείνει αξέχαστες οι πάσες του σε όλους μας.

Αγαπημένε μας Παναγιώτη, υπήρξες ένας εξαιρετικός άνθρωπος με κρυστάλλινη σκέψη, ειλικρινής και αξιαγάπητος φίλος. Μας λύπησε όλους η δύσκολη προσωπική δοκιμασία της υγείας σου το τελευταίο διάστημα. Είναι φτωχότερη πλέον η μπασκετική οικογένεια του Παναθηναϊκού και δυσαναπλήρωτη η απουσία σου.

Σε αποχαιρετάμε σήμερα στο τελευταίο μεγάλο ταξίδι της ζωής σου όπου ελπίζουμε ότι θα συναντήσεις τους υπόλοιπους συμπαίκτες μας. Τους αξέχαστους :  Γιώργο Λιαμή, Τάκη Κατσικίδη, Στέλιο Ταβουλάρη,  Γιώργο Ζάννο, Πέτρο Παναγιωταράκο, Τζίμη Παναγιωτίδη και Κώστα Πολίτη».

Τάκης Παπακωνταντόπουλος  2 Αυγούστου 2022

Posted in Ανακοινώσεις.