«Θα είμαστε δίπλα στα παιδιά της Εθνικής»!

«Θα είμαστε δίπλα στα παιδιά της Εθνικής»!

 

«Για πρώτη φορά μετά το 2009 και το Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας, που κατακτήσαμε το τελευταίο μετάλλιο μας έχουμε μεγάλες πιθανότητες στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου να πανηγυρίσουμε μετάλλιο», τονίζει ο πρόεδρος του του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας κ. Μιχάλης Κυρίτσης για την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας.

«Διαθέτουμε από τα πιο πλήρη ρόστερ στην ιστορία της Εθνικής εφ’ όσον ο Γιώργος Παπαγιάννης, που είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας, ξεπεράσει τον τραυματισμό του», επισημαίνει ο πρόεδρος του ΣΠΑΚΕ.

«Η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο δίνει άλλη δυναμική στην ομάδα μας με δεδομένο ότι σε αυτή την φάση της καριέρας του ο «Greek Freak» δεν έχει σχέση με τον προ τριετίας παίκτη που είδαμε στην Εθνική, αλλά είναι πιο βελτιωμένος, έμπειρος και δυνατός», σχολιάζει ο κ. Κυρίτσης.

«Είναι πολύ θετικό, επίσης, ότι στην νευραλγική θέση του πλέι μέικερ διαθέτουμε δύο από τους κορυφαίους «άσσους» της Ευρωλίγκας, τον Νικ Καλάθη και τον Κώστα Σλούκα», συνεχίζει ο πρόεδρος του ΣΠΑΚΕ και εξηγεί: «Η παρουσία του Τάιλερ Ντόρσεϊ μας κάνει ακόμη πιο πλήρης ενώ ίσως να δώσει λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε τα τελευταία χρόνια στις Εθνικές ομάδες, του περιφερειακού σουτ».

«Ακόμη η προσθήκη του Κώστα Αντετοκούνμπο δείχνει στα φιλικά ματς να είναι σημαντική», παρατηρεί ο Μιχάλης Κυρίτσης και σημειώνει: «Δύο είναι τα «κλειδιά» για την επιτυχία μας στο Ευρωμπάσκετ: Να έχουμε τον Γιώργο Παπαγιάννη, που είναι από τα κορυφαία σέντερ του Πανευρωπαϊκού, υγιή και καλές επιδόσεις στο περιφερειακό σουτ. Εάν ο Γιώργος είναι καλά και μπουν τα σουτ, θα πανηγυρίσουμε».

«Ως Σύλλογος των Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών ευχόμαστε στην Εθνική ομάδα υγεία και καλή επιτυχία στους δύο αγώνες με αντιπάλους την Σερβία και το Βέλγιο για την Προκριματική Φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και στο Ευρωμπάσκετ που ακολουθεί», υπογράμμισε ο Μιχάλης Κυρίτσης. «Θα είμαστε δίπλα στα παιδιά της «επίσημης αγαπημένης» όχι μόνο στις καλές στιγμές αλλά και στις δύσκολες».

 

 

Posted in Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις.