ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 3on3 Μπάσκετ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΠΑΚΕ 2022 – 23 / ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Αγαπητά μας μέλη,

 

Με μεγάλη μας χαρά, σας ενημερώνουμε ότι, σε συνέχεια του πρώτου τουρνουά 3on3 του Ιουνίου και του πρόσφατου φιλανθρωπικού τουρνουά “Βάλε ένα καλάθι για την Γυναίκα της Ζωής σου”,

το ενδιαφέρον των αθλητριών-μελών μας για συμμετοχή σε αγωνιστική δράση είναι συνεχώς αυξανόμενο.

 

Ως εκ τούτου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε μαζί σας το σχεδιασμό ενός Πρωταθλήματος 3on3.  Οι λεπτομέρειες διεξαγωγής, όπως μέρες ώρες και γήπεδα, είναι υπό μελέτη.

Οι ομάδες θα είναι σταθερές και θα απαρτίζονται από έξι άτομα, ώστε να υπάρχει ικανός αριθμός παικτριών στην περίπτωση που κάποιες αδυνατούν να παραστούν σε κάποιους αγώνες.

 

Τις ομάδες πρόκειται να συγκροτήσει η Επιτροπή Γυναικών ΣΠΑΚΕ με όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά κριτήρια. Ωστόσο, όσες επιθυμείτε μια πιο παρεΐστικη ομάδα, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε κάποιες ή και όλες τις συμπαίκτριές σας.

Στην περίπτωση που δεν έχετε στοιχεία επικοινωνίας παικτριών που θέλετε να είστε στην ίδια ομάδα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο γραφείο του ΣΠΑΚΕ στο 210 6837076 (καθημερινά από 11:00 π.μ. – 15:00 μ.μ.).

Παρακαλούμε να μας αποσταλεί η συμμετοχή σας (επισυνάπτεται σχετική Δήλωση Συμμετοχής) σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο το αργότερο έως την Τετάρτη 26/10 , ώστε να προχωρήσουμε το συντομότερο στην υλοποίηση του Πρωταθλήματος.

Δηλώσεις συμμετοχής:

Τηλ.: 2106837076

email: basketspake@gmail.com

Σας περιμένουμε όλες!

 

 

Μιχάλης Κυρίτσης                                                                        Μιμή Μαρσέλλου

 

 

Πρόεδρος ΣΠΑΚΕ                                                                    Για την Επιτροπή Γυναικών

Posted in Ανακοινώσεις, Γυναίκες ΣΠΑΚΕ.