ΔΕΙΠΝΟ ΜΕΛΩΝ “ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ” 19062023 – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΣΠΑΚΕ

Υπέροχος επίλογος σε μια ιδανική σεζόν!
Με μια υπέροχη βραδιά στο Μυστικό Μουσικό Μεζεδοπωλείο ολοκληρώθηκε η εξαιρετική αγωνιστική χρονιά 2022-23 για τον Σύλλογο Παλαίμαχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος!
Οι παλιές «δόξες» του ελληνικού μπάσκετ συγκεντρώθηκαν για να συναντηθούν ξανά, να θυμηθούν ευχάριστες αναμνήσεις, να διασκεδάσουν και να τραγουδήσουν μαζί με τα μέλη του ΣΠΑΚΕ Ντέπυ Μανέα, Αριστέα Μαγκλάρα και Γιώργο Κατσίνη, που μας… ταξίδεψαν με τις μοναδικές φωνές τους!
Μεταξύ άλλων τον «παρών» έδωσαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εκλεκτά μέλη του Συλλόγου Μίμης Στεφανίδης, Γιώργος Γεωργίου, Μιχάλης Πουλαντζάς, Κώστας Μπογατσιώτης, Ανδρέας Παπαντωνίου, Μίλτος Λαζαρίδης, Κίμωνας Κοκορόγιαννης κ.α.
Στο τέλος της βραδιάς όλοι μαζί χειροκροτήσαμε τους θριαμβευτές της σεζόν:
Την ομάδα 35+ Γυναικών που κατέκτησε την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παλαίμαχων της Λάρισας, στην «παρθενική» συμμετοχή της στην διοργάνωση. Προπονήτρια ήταν η Βίκυ Δημουλά με βοηθό τον Ισμήνη Ζωηρού και παίκτριες οι Νατάσα Βορρηά (αρχηγός), Ουζούνη Κωνσταντίνα, Γανωτή Μαρία, Γκόγκου Βίβιαν, Σπύρη Μένια, Εξωμανίδου Αθηνά, Τσαλίδου Μαρία, Μπαμπάη Έβελυν, Μπιμπίρη Νέλλυ και Ιωακειμίδου Βασιλεία. Κοντά στην ομάδα ήταν και η Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΚΕ κα Μιμή Μαρσέλλου.
Την ομάδα 50+ Ανδρών, επίσης, Πρωταθλήτρια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παλαίμαχων. Προπονητής ήταν ο Καμηλιέρης Νικόλαος και παίκτες οι Μπουγιούκος Βασίλειος (αρχηγός), Αθανασόπουλος Νικόλαος, Βασιλειάδης Βασίλης, Βουράκης Αλέξανδρος, Βουρτζούμης Βαγγέλης, Γκιουλιστάνης Κίμων, Μπουλαξής Δημήτρης, Νασσού Γεώργιος, Ζουμπουλάκης Ελευθέριος, Σπανός Παναγιώτης, Καλογριδάκης Παναγιώτης , Αναστασιάδης Κρυστάλλης.
Την ομάδα 60+ Ανδρών η οποία και εκείνη κατέκτησε το Πρωτάθλημα της κατηγορίας της στο Πανελλήνιο της Λάρισας. Προπονητής ήταν ο Τσαφαράς Κώστας και παίκτες οι Καλογερόπουλος Εμμανουήλ (αρχηγός), Γκολογιάννης Χρήστος, Κομματάς Ιωάννης, Μπουρμπούλης Αλέκος,Τσαμπουνάρης Πέτρος,Τσαφαράς Κώστας, Πλατής Θάνος, Καλογεράς Ιωάννης, Ελευθεριάδης Πέτρος, Τυροκόμος Γιώργος.
Τέλος, την ομάδα του Παναθηναϊκού που κατέκτησε για 5η σερί σεζόν το Τουρνουά Ανδρών ΣΠΑΚΕ με νίκη στον τελικό του Φάιναλ Φορ που έγινε στα Καλύβια επί του Περιστερίου (81-71). Προπονητής ήταν ο Ανδρέας Χαικάλης, υπεύθυνος της ομάδας ο Μανώλης Λεκάκης και παίκτες οι Ηλιάδης Άγγελος, Κουλούρης Παναγιώτης, Καλογερόπουλος Μανώλης, Χατζηαργύρης Απόστολος, Γεωργικόπουλος Ιωάννης, Παπαδόπουλος Στράτος, Μπουρμπούλης Αλέξανδρος, Αντύπας Ρωμύλος, Βουρτζούμης Βαγγέλης και Τσαντίλης Αλέξης.
Ως MVP του Πρωταθλήματος βραβεύτηκε ο Νάσσου Γιώργος, σπό την ομάδα Καλύβια.
Posted in Ανακοινώσεις, Γυναίκες ΣΠΑΚΕ, Εκδηλώσεις, Πρωτάθλημα ΣΠΑΚΕ.