ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΑΓΔΑ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: Κουγιουμτζή – Καραμανλή Μάγδα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 1936 – …

ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: Θεσσαλονίκη

ΥΨΟΣ: 1.68

ΘΕΣΗ: Center

ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ: –

ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΑΙΞΕ: Ηρακλής Θεσσαλονίκης στίβος, 100μέτρα, 80 μετ’ εμποδίων, μήκος, Πρωταθλήτρια Βορείου Ελλάδος στο ύψος και στο μήκος (1955-1959)

ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: –

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΩΣ ΑΘΛΗΤΗΣ: –

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: –

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: –

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: –

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ: 1955-1959: Oικογενειακή επιχείρηση, 1959-1985: Aντιπροσωπεία αθλητικών ειδών

25/2/1949. Τρίτη από αριστερά η Μάγδα Κουγιουμτζή, στο γήπεδο του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, δίπλα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο τότε. Διακρίνονται η Αγγέλα Κυρικαΐδου και ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, έφορος και γενικός αρχηγός του Ηρακλή.

Ιούλιος 1949. Ζωζώ, Μάγδα Κουγιουμτζή, Αγγέλα Κυριακίδου (οι καθήμενες άγνωστες) ενώ όρθιος ο μπασκετμπολίστας του Ηρακλή, Καμπάνταης. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στο γήπεδο του ποδοσφαίρου του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, πίσω από τα γκολ ποστ του ποδοσφαίρου. Αυτό το γήπεδο του μπάσκετ το χρησιμοποιούσαν μόνο για προπονήσεις.

1949. Το γυναικείο μπάσκετ της Θεσσαλονίκης, Από αριστερά η Μάγδα Κουγιουμτζή, στο κέντρο σημαιοφόρος ο Βαλαγιώργης Λάκης και η Αγγέλα Κυριακίδου παρελαύνουν.

5 Σεπτεμβρίου 1948. Αναμνηστική φωτογραφία από τους πρώτους Γυναικείους Παν-Μακεδονικούς Αγώνες Στίβου, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν στο χωμάτινο γήπεδο της ΧΑΝΘ. Η Μάγδα Κουγιουμτζή είναι δεύτερη από αριστερά, ενώ διακρίνονται η Ιωάννα Μαυρίδου και η Ζωζώ.

18/7/1955, ΚΑΠΕΛ-ΗΡΑΚΛΗΣ (γηπεδούχος). Φιλικός αγώνας μπάσκετ γυναικών με την ΚΑΠΕΛ, την ομάδα της ενωμένης Γιουγκοσλαβίας.

Σεπτέμβριος 1956. Αγωνιστικό στιγμιότυπο από το Κύπελλο Εκθέσεως. Αγωνίζονται ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης με το Σπορτινγκ. Νικήτρια ομάδα ο Ηρακλής.

Σεπτέμβριος 1956. Σπόρτινγκ-Ηρακλής στο Κύπελλο Αθλητικών Νέων. Αθλοθέτης η εφημερίδα Αθλητικών Νέων. Από αριστερά η μπασκετμπολίστα του Σπόρτινγκ Αρναούτογλου και η Μάγδα Κουγιουμτζή ανταλλάσουν αναμνηστικά ενθύμια

Posted in Αρχείο.